Norwegian English

Litt om Arctic Riders Mc

 

png logo armcAcrtic Riders er en Mc-klubb, lokalisert i Båtsfjord i Øst-Finnmark.
Klubben ble stiftet i  1987 ,og huser medlemmer i alle aldre og  begge kjønn.Vi har alt fra snekkere, fiskematkokere, bibliotekarer og lærere  til studenter og selvstendig næringsdrivende, alle med en felles interesse for motorsykkler og miljøet rundt.

 

På våre nettsider vil vi presentere medlemmene i klubben, klubb-lokalene og ( så langt det lar seg gjøre) holde lesere oppdatert på det som måtte foregå av arrangementer og events i Arctic Riders regi, og i tillegg også arrangementer vi deltar på.

Ta en kikk rundt på sidene våre og skriv gjerne noen ord på vår facebook side også. Ha en forteffelig sesong.

Hilsen Arctic Riders

 

 

 

 

 

 

klubben95

...såvidt vi vet det eldste klubbbilde vi har...


...det ble tatt på hurtigrutekaia i  Båtsfjord, sommeren 1995. Bildet viser datidens medlemmer som da talte tolv (om  vi teller med hundfaen hennes Guro)
Fra venstre kan vi skimte: Jon Andre Abrahamsen (nå bosatt i Alta). Tor Eirik  Antonsen. Bor enda i Båtsfjord og er enda medlem i ARMc. Per Tore Isaksen, nå  bosatt i Trondheim. Guro Bjerk (både her og der) Ronald Wærnes. Bosatt i  Båtsfjord og er enda medlem. Maiken Holmgren. Bosatt i Båtsfjord (ilag med han  ROnald W) men er ikke medlem lengre. Bengt Karlsen. Bosatt i Båtsfjord, men ikke  lengre medlem av klubben. Willy Eilert Økland, Bor i BÅtsfjord og er i høyeste  grad medlem av ARMc. Gøran Kjeldesen. Bosatt i Oslo, og er ikke medlem lengre.  Ronald Holm. Bosatt i Båtsfjord, men er ikke medlem av ARMc. Frank Rune (Oksen)  Jensen. Bosatt i Båtsfjord og er fremdeles medlem av ARMC.

 

I 2012 feiret vi 25 år som Aktiv MC-klubb

png 25logo

 

<p